Blogger Templates

Friday, 6 January 2012

Sorry~

Assalammualaikum, hye.. Sape bace post nie baik hati :)

Danish. I so sorry. I tak tau ape2 pun yang terjadi. You pun dah lain sekarang nie kan ? I harap2 you bace post nie and gf you tu~ awok kalau si gf tuh.. Saya dengan danish xde ape2 lahh~ pegilah balik dgn danish tuh.. Kesian die :) care lah diri dia jugak (Y) saya xkesah lah awok yang si gf tu pun sape.. Just, because of me you dok hang dengan mamat lain~ huh ? Itu. Salah awak.. Bukan saya. Okey ? Faham ? Kalau xpuas dok aku kutuk kau kat blog ... Kau add je lah aku kat facebook. Okey ? Peace -,-V

Sincerely,
Hafira

No comments:

Post a Comment