Blogger Templates

Thursday, 12 January 2012

Kawan t(-,-t)

Assalammualaikum and hye to the non-muslims that read this blog~
Saya nak cite kat awok semua yang NERD nad GEDIK2 tuh~ Tentang member2 sialan saya nie~ Walaupun sial.. ttp sayang dia orang kan ? Hikhik^^ Okey2..Cam nie cite die~ Aku dah naik muak dah dengan perangai mamat2 nie~ xgeti nak berdikari sieh.. (Kusairi,Alif,Shahrul,Zahir,Syafiq,Hadif) tu jer kowt.. entah lah.. aku sendiri pun dah lupe member2 aku ! Hikhok^^ Dierorg asyik mintak duit dengan aku jer~ Naik angin aku kadang2.. Malangnya, member2 aku nie jenis yang suka merajok and comel lote lah kate kan~ LOL. Tapi, dierorg mesti kasi aku hadiah birthday aku. Lantak lah mahal ke murah.. Forever ke tak ke~ Janji dapat.. Kankan ? Dah tuh jer aku nak cite :) PEACE (-.-V) Sincerely, Hafira :)

Friday, 6 January 2012

Sorry~

Assalammualaikum, hye.. Sape bace post nie baik hati :)

Danish. I so sorry. I tak tau ape2 pun yang terjadi. You pun dah lain sekarang nie kan ? I harap2 you bace post nie and gf you tu~ awok kalau si gf tuh.. Saya dengan danish xde ape2 lahh~ pegilah balik dgn danish tuh.. Kesian die :) care lah diri dia jugak (Y) saya xkesah lah awok yang si gf tu pun sape.. Just, because of me you dok hang dengan mamat lain~ huh ? Itu. Salah awak.. Bukan saya. Okey ? Faham ? Kalau xpuas dok aku kutuk kau kat blog ... Kau add je lah aku kat facebook. Okey ? Peace -,-V

Sincerely,
Hafira

Monday, 2 January 2012

Kita berchatting ♥


hari nie kite IM dengan si DANISH.. It's start's here:-

D:hey dear .
H:hey honey .
D:honey ? auwww , ahah
hee ,
H:hee . btw, danish tahun nie senior kan ? :)
D:yupp , hee
haha ,
honey and dear . auww . :D
H:hee >.< auww, sweet nyee die :3 D:hehe , saya tahu awak suke kt kite ea ? haha , kantoiii heee :D H:hmm .. :/ buktikan D:haha , sbb kite suke awak , cewahhhh heee , imissyou babe , mane pegi ? H:cehhh.. yelahtuh~ btw, xpegi mane2 pun.. D:betulll , haha xpegi memane ? knp kite tk nmpk you online ? H:entah.. btw, you tipu kan~ -TAMAT- Sweet kan die ? Atototo, kalau memang die nie pandai tek.. Aku memang suke die. Okey. Senyap ! Peace >.
Sincerely,
Hafira :)